Selasa, 6 Julai 2010


Cik jamil, angah dan shami....duk pilih bahagian nak potong bagi kat Kak tun BHS sekeluarga...

Kak tun dan keknya serta adik mimi yg sangat gembira dapat kek..malam tu rasanya dia tidur tak lena...nak bangun pagi..sebut jer kek dia terus bukak mata...hehehhe terus lompat pi cari kek kira...heheh
Terima kasih pada kak tun sekeluarga...
Tak terucap dengan kata2....semuanya
simpan dalam jiwa..sebahagianya adalah nikmat
Allah yang tak dapat kita nak dustakannya




7 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Shami

saya nak kambing dan kek bolehhhhh
he he

Wassalam

Ayah Zain berkata...

salam shami2

waduh!!!!!!!
kejamnya. tega sungguh!!!!
az rerlioq tahap gaban ni

bila nak merasa kambing panggang

taj berkata...

Salam...

mmg bukan rezeki utk jumpa kak tun dan juga kambing tergantung tuh...

plan asal mmg hendak pergi malam tuh...coz tekak dh rindu nk makan kambing... tetiba ada hal lain pula...

takpe...lain kali insyaAllh...dlm pertemuan yg dtg...kita hanya merancang dan Allah menentukan...

rezeki berkata...

salam shami

alhamdulillah, akhirnya BHS @ kak tun sampai juga bertemu shami disamping makan kambing panggang

DARUL NAIM TRAVEL AND TOUR'S SDN.BHD berkata...

salam kak

sedapnya kambing tu....

boxhousestudio berkata...

salam shami2

aduhai cupcake coklat yang saya bawa tu very the simple..moist chocolate cupcakes..nak lebih sedap lagi patutnya mesti ada cream chocolate aka ganache atasnya...dek kerana BHS ni busy tahap gaban ahad tu, BHS bawa yang simple simple cam gini..masa berhenti solat kat Guthrie...BHS pi beli coklat warna warni tenggek kan atas cupcakes bagi nampak seri...shami2 dan beli aiskerim vanilla ke? boleh makan dengan kek cekelat tu...mmm...cuba ya...

merajuk tau Taj tak datang...sedey tahap gaban ...ialah orang tak sudi, susah payah kita munculkan diri...pujuk the other half singgah...walaupun dia dah hampir nak surrender...sib baik BHS pandai guna ayat tak berapa power...masa kat highway guthrie ...dia solat dan tidur kejap...gegara BHS nak jumpa korang sumer...tapi qada qadar ALLAH kita kena percaya...nanti lenkali kita jumpa k...

oh ya pak itam...BHS kali kedua datang kedai shami la..waktu tu penat sangat sangat pasal duk tidur kat sepital masa abah BHS sakit ...ingat tak?...

pada shami...terima kasih...terima kasih...sudi terima BHS sebagai sahabat...sesuai lah ..sebab shami rajin kasi tips beribadah dengan lebih mantap...syukran

yang best tu dapat dengar suara ustaz yg selalu masuk tv dan suka budak-budak tu...sukanya..Alhamdulillah...

ooo shami sorrry arr entry ter...ter panjang lebar...nak buat camne .......mana la cl tu ya...sihat ke dia?.....

shami2 berkata...

Salam cik rozali

Aikk cik rozali..hehehe..nak kambing ngan kek kaaaa..kena sruh CL buat gathering larr hahaha

Salam Az...
Kalu terliur mailah kedai..tu tahap gula dah rendah....kan hehehhe..kalu gaban rasanya dah sampai dah kedai saya tuh..heheh

Salam taj..
Cheq duk tunggu hang...heheh tak palah lenkali mai nohhh kali ni mai ramai2..kena tipon dulu..tau

Salam pak itam
Ermm bilalah dapat tawan hati pak itam ngan mak itam datang kat kedai...tapi kalu dapat makan masa gathering sama2 CL dan kengkawan semua lagi best kut..heheh

Salam Azimah..

Sedap..jer ker bila nak mai ...hehehe

Salam kak tun...

terima kasih banyak2...heheh tak dan tunggu ice cream dah anak2 makan habis..tinggal kat saya 1 saja..blum makan lagi sayang..hehehh

Pak Ngah Hilmi Katering : Lemang dari daun lerek

Salam sejahtera, lemang sangat sinonim dengan Syawal, tahun ini Pak Ngah Hilmi Katering menyajik...