Selasa, 5 Januari 2010

SET CADAR & SARUNG BANTAL

Tu dia rupa set cadar dan sarung bantal yang ada

Lagi gambar rupa cadar tu

Lagi gambar set cadar yang telah siap dipasang
Mengandungi 1 cover fitted, comforter, 4 sarung bantal dan 1 sarung bantal peluk harganya RM55.00 sekiranya berminat bolehlah order, colour dan corak bunga tertakluk kepada stok yang ada....hehehe

Alhamdulillah pada 31hb Disember 2009 yang lalu shami2 telah selamat menghantar along belajar disebuah sekolah Arab di Kedah..iaitu SMA Nadhzah Bukit Besar Yan Kedah. Memandangkan kini shami2 akan sentiasa pulang ke Kedah maka, rancangan telah dibuat, bagi menambah pendapatan keluarga..peluang berniaga secara kecil-kecilan sedang diusahakan...
shami2 akan menjadi
saudagar sambilan bagi bekalan set cadar, stokin muslimah, sarung tangan wanita, telekung, kopiah putih dan hitam ( bukit raya) dll.


Buat permulaan, diperkenalkan set cadar terlebih dahulu..

Semangat dan motivasi, hasil pengalaman pak itam dijadikan panduan, amalan juga ilmu perkongsian AZ sebagai pedoman, doa2 Cik lie semasa di MH sebagai kekuatan..
mudah-mudahan beroleh kejayaan..
menjadi tetamu Allah menyahut panggilan
insyallah...itulah sebahagian niat dan tujuan...
kepada kengkawan ..sekiranya berminat bolehlah menghubungi saya di talian berikut:
hp 019-2284344 atau di nnjaya73@yahoo.com





14 ulasan:

rezeki berkata...

salam shami

alhamdulillah, semoga dipermudahkan oleh Allah dan dibuka pintu rezeki seluas-luasnya buat kalian sekeluarga dari Allah SWT

insyallah

shami2 berkata...

Salam CR..

Amin doa CR untuk saya sekeluarga tu..terima kasih kerana mengunjungi blog saya...

Pelbagai perancangan dibuat restu kedua ibu bapa dan mertua juga dipohon...moga segala usaha diredhai Allah...insyallah

SiNoMoSa berkata...

Salam Kak Shami,

Salam ziarah..
Smg segalan perancangan mendapat keredhaan Allah kak..
Selamat maju jaya..
'stokin muslimah, sarung tangan wanita, telekung' menarik tue kak hehe..akak ambil dari Kedah ke?

shami2 berkata...

Salam sinomosa

Dek..barang tu akak ambik dari kilang dari Bkt Mertajam ada dari kedah pun ada...macam2 ada..hehehe jom kita jumpa masa gathering PDKM bole tengok2...akak jual dan tolak barang sekali..minat bole tgok...

Pada tahun 1998 sampai 2000 akak pernah meniaga kat Plaza Sg Wang ..Carefour Subang, Sri Petaling, IOI Mall, dll sewa tapak..ok jugaklan berhenti sebab sambung belajar..ini nak mula balik ni...heheh mohon doa dan semangat dari kawan2 semua..

CM berkata...

salam

amboiii cadar tu romantik yer...all the best kak sham ,moga Allah bukak pintu rezeki seluasnya..insyallah..

ainhany berkata...

salam

alhamdulillah...bguis sekolah an nahzdoh tu. ramai cetakan sekolah nie dah berjaya dunia akhirat...i.allah menyusul kelak anakanda shahmi2.
nanti saya nak balik kedah ade apa2 nak kirim kt anaknda bolh lee???:)

shami2 berkata...

Salam ainhany..

Terima kasih kunjungi blog saya, salam ukhwah...

Ya ka terima kasih atas ketulusan budi...betui tu...hari tu..balik tengok suasana sekolah pengurusan sekolah...kawasan sekeliling...alhamdulillah mudah-mudahan...dimakbulkan Allah hajat saya dn suami untuk anakanda saya...

Jauh disudut hati sedih berpisah..tapi kena kuat semangat amanah dibahu ibubapa berat..nih. huhuhu

manzlie berkata...

salam ...

semoga along mendapat kesejahteraan dan manafaat di sana nanti..insyalah doa dari CL

waslam

um. masyitah berkata...

salam wah cantiknya.
berapa ya harganya?
saya suke yang ni sebab 'pink'
hu hu
selamat berniaga ya Shami2.

ummi humaira berkata...

salam Sham...
terlepas bas lak akak ni, patut ler ada terbaca Sham dgn cadar pink nya, ghupanya hang dok niaga baghang pulak dah .
apa2 pun nanti bukak bungkuih baghang tu kat setiawangsa nanti nooo.

Asnija berkata...

Salam Shami,
Selamat berniaga semoga dibuka pintu rezeki dari semua arah, berkat dan selamat.

Insya-Allah, bakat berniaga mesti diteruskan dan dikembangkan...

shami2 berkata...

Salam CL..

Terima kasih atas doamu itu

umi masyitah

Psst harga RM 55..kalau beli banyak bole turun sikit...heheh

Kak Umi
Lambat jawap..hehehh malu nak bukak bungkus kat sana...heheh kita buka bungkus kat blog ok kut...hehhe

kak Nija
Terima kasih untuk doa akak tu....naper aarr kita suka pink color...che Pit pun suka juga...ngeh..ngeh..ngeh

mama ju, berkata...

Salam shami2.

Hari tu tak sempat bual...ada masa kita jmpa lagi
Wah berniaga..satu permulaan yg baik...

shami2 berkata...

salam mama..ju

Yer betui tu..tengok mama dari jauh...nak ambik no hp pun tak sempat..nak pergi kutip semua pulak heheh malu...balik rumah terkenang2 majlis tu...huhuhuh..alhamdulillah nikmat rahmat Allah pada kita dipertemukan dalam satu majlis...tak terucap rasanya....

Berniaga kecik2 jarr..hehehe suka2...kut2 menjadi..boleh sampai tanah suci...

Insyallah mama ada masa kita jumpa...yaa..
tu CL 2 3 kali p rumah mama....cheq nak pi rumah mama jugak..ngeh..ngeh.. tak aci..aarr

Pak Ngah Hilmi Katering : Lemang dari daun lerek

Salam sejahtera, lemang sangat sinonim dengan Syawal, tahun ini Pak Ngah Hilmi Katering menyajik...