Isnin, 25 Ogos 2014

Outing bersama abang cik an dari SMAIK ke Wadihana Islamic Steak House











Alhamdulillah ruang masa yang singkat ini diisi sebaik mungkin
bersama suami & anak2. 

Kesibukan suami, cuti hujung minggu  saya yang bekerja dan
peruntukan kualiti masa bersama anak-anak
diatur agar menjadi kualiti masa yang istimewa
untuk kami sekeluarga.

Hari istimewa ini adalah juga hari saya dan anak-anak  
menyambut hari ulang tahun kelahiran Pak Ngah.
Kami memilih untuk makan bersama di Wadihana Islamic Steak House
yang kebetulan terjumpa ketika mencari-cari lokasi dan menu terbaik untuk
di makan ketika outing bersama abang cik an.

Persinggahan di sini juga menjadi satu hadiah 
@ lawatan dan pembelajaran 
 perniagaan buat kami sekeluarga.
Insyallah akan datang lagi ke restoran ini untuk menikmati menu-menu lain
seterusnya bersama along, angah pula insyallah.

Berilah sokongan kita kepada produk orang islam @ muslim.
makanan yang halal, sedap tentulah dari sumber yang baik, bersih
serta di masak  penuh keikhlasan juga menjadi ingatan 
untuk pelanggan datang lagi... masyallah.

KONGSI ILMU



Wasallam


3 ulasan:

Mummy Dina berkata...

dah lama teringin nak try makan kat wadihana ni coz ramai yg cakap sedap tapi belum berkesempatan..

Disham Nordin berkata...

As salam mummy Dina

Terima kasih singgah ke blog saya.

saya sekeluarga memang suka mencuba makanan dari kedai yang menawarkan menu makanan seakan2 menu yang ditawarkan oleh restoran kami.

Bagi saya alhamdulillah rasanya sedap.

Harganya berpatutan dengan makanan dan servisnya.

mai has berkata...

saya pernah lalu je wadihana ni.mmg teringin nk pegi.interior nya pun bukan main-main.mungkin saya kena cuba next time saya lalu di situ...:-)

Pak Ngah Hilmi Katering : Lemang dari daun lerek

Salam sejahtera, lemang sangat sinonim dengan Syawal, tahun ini Pak Ngah Hilmi Katering menyajik...