Khamis, 1 Jun 2017

TERKINI BAZAR RAMADAN AYAM PASU & KAMBING PANGGANG PAK NGAH HILMI GRILLED













Salam Ramadan Kareem buat semua pelanggan 
Pak Ngah Hilmi Grilled Lamb Steak.

Lama sangat dah tak update blog nih, berabuk sudah.
Maklumlahkan banyak perubahan dan kitaran hidup berlaku sepanjang tempoh terhentinya penulisan blog ni kan.

Terima kasih tak terhingga buat rakan taulan para pelanggan jauh dan dekat kerana sentiasa ingat dan hubungi Pak Ngah Hilmi Grilled Lamb Steak bagi mengetahui status bisnes terkini juga kemunculan semula 
kedai makan kami.



LOKASI PERNIAGAAN BERMUSIM:

TAPAK BAZAR RAMADAN TAMAN JATI RAWANG


Biri2/kambing panggang & Ayam Bakaq dalam Pasu,
Cicah Black Pepper Source & Ayam asam tomato versi utara.
Adik, kakak, abang, pak cik, mak cik jom Mai singgah.beli.., tunggu apa lagi.....
Nak order dulu pun boleh hubungi no berikut:
012-9332709/0192284344...
Nikmati rasa enak...daging kambing & ayam bakaq dalam pasu istimewa dari perapan rempah ratus oleh Tuan Haji Hilmi...
Pemilik ORIGINAL PAK NGAH HILMI GRILLED LAMB STEAK RAWANG
#phgl kambing & ayam bakaq dlm pasu sedapp


PERNIAGAAN SEMASA KAMI


SILA LAYARI FbADS KAMI:


https://www.facebook.com/Pak-Ngah-Hilmi-Grilled-Lamb-Steak-Catering

Sila hubungi kami bagi sebarang tempahan katering makanan.





TERKINI BERITA DARI 

PAK NGAH SENDIRI  SETELAH SEKIAN LAMA 







wASALLAm



Tiada ulasan:

Pak Ngah Hilmi Katering : Lemang dari daun lerek

Salam sejahtera, lemang sangat sinonim dengan Syawal, tahun ini Pak Ngah Hilmi Katering menyajik...