P" NGAH HILMI KAMBIN P'GANG

Selasa, 12 Oktober 2010

KEDAI BBQ KAMBING DIBUKA SEMULA MULAI HARI INI

Ini rupa tshirt BBQ crew....ada sekali blog addressnya...
Ini rupa kambing panggang malam sabtu lepas di Damansara

Rupa kambing panggang bahagian tulang rusuk...


Ini bahagian paha..aka..b..tut**

Ini bahagian ... belakang aka batang pinang..sedap daging bahagian ni...

Timun dan tomato

Coslow...

Nasi goreng cina...side menu

Mee goreng pak ngah....hilmi

Roti nan abang kasim..kita...heheh

Sate di order dari wak tukul......hehhee


Salam semua.....untuk makluman mulai hari ini selasa...kedai BBQ kambing Pak ngah hilmi akan dibuka semula...dan akan beroperasi seperti selalu..dengan 3 tenaga pekerja tetap & baru.....
2 crew BBQ dan 1 tukang buat air.....insyallah menu2 makanan dan minuman akan bertambah....sesuai dengan masa....BBQ kambing dan ayam...nampaknya lebih...besar permintaannya sesuai pun dengan nama kedai....
Pak Ngah Hilmi grilled lamb steak....
Selesai sudah majlis open house sempena bulan syawal...
Begitulah adanya pada shami2 dan Pak ngah..tahun ni kami lebih cenderung pada catering mana2 jamuan raya jemputan kawan2 terpaksa diketepikan dulu....harap dimaafkan...
tempahan bagi majlis2 untuk hujung minggu tetap ada dalam jadual....hingga hari ini..insyallah andai berminat silalah hubungi kami untuk tempahan..dan kalau ingin makan..
jemputlah datang ke kedai kecuali isnin kedai ditutup...
kunjungan anda sentiasa dialu..alukan.....
Kedai BBQ kambing biasa2 saja....hanya sederhana..lebih selesa dan luas
tiada bunyi bising...melainkan anda dan anak2 yg datang membuat bising....
apa lagi nak citer..dah kehabisan idea larr....
ini kira macam nak promot ler..gitu...hehehhe
alhamdulillah pada rezeki yang telah Allah kurniakan
Sikit amat berharga dan bermakna..
Banyak...belum tentu bawa bahagia..
Mudah mudahan membawa berkat hendaknya....
Kalau anda tertanya...apa2 soalan jom jemputlah datang
atau telefon sahaja.....






6 ulasan:

afeezz berkata...

salam kak shami : bahagian peha a.k.a b**tut tu nampak macam sedap jer....

ainhany berkata...

salam kak shahmi,

tahniah..promosi pun mantop nie..
kecuh air liuq nieee
InsyaALLH sampai jugak di sana nanti.Amin

rezeki berkata...

salam shami

alhamdulillah, semoga terus suksess dan berjaya

sikit banyak bukan hitungan, yg penting keberkatannya, insyallah

SiNoMoSa berkata...

Salam Kak,

Tunggu kan kedatangan sy hehe..alahai meleleh air liur..
Sy makan grilled lamb je kak, kalau masak selain tue sy tak makan pun kambing tau..
Kalu pi hari2 biasa, roti nan tue bleh order tak..yum yum yum

Aki44 berkata...

Salam Shami2...

Setelah mengikuti n3 n3 shami buat beberapa ketika, teringin sangat nak merasa BBQ kambing Pak Ngah Hilmi. InsyaAllah, akan cuba ke sana pada trip sy ke KL yg akan datang.

shami2 berkata...

Salam dek afezz

nampak sedapkan jom datang kedai..heheh

Salam ain..
Ya ka..hihih mestilah..tuh..jom jemput datang kedai...bawalah kawan2..

Salam pak itam..
Ya benar tuh..heheh semuanya ada hikmah

Salam dek syim..
Meh ler...roti nan ader tapi masa bertolak tu bagitau ler agak2 nak sampai kul berapa.sempat ler uli tepung buat roti hihihi...

Salam aki44
Ya kedatangan aki dialu-alukan...jemputlah datang...