P" NGAH HILMI KAMBIN P'GANG

Selasa, 8 Jun 2010

Sarung lengan muslimah

Sarung lengan bercorak...istimewa buat muslimah dan para remaja...
perempuan hari ini..
(RM6.00 sahaja sepasang tidak termasuk kos pos)

Sarung kaki beralas....( tanda oren menunjukkan lapisan alas dalam stokin..)
Terdapat juga stokin wuduk warna hitan dan skin color telah sampai tak da dalam gambar tapi ada dalam blog peralatan ibadah fotonya...
Pssssssst kalau lelaki nak pakai pun boleh.....ayahanda ~ AZ...bleh aar
kut2 kaki tu nak dielus juga..bukan ikan jer tapi stokin pun bleh jugak..hehehhe
(RM 6.00 sahaja sepasang tidak termasuk kos pos)
Harga 1 dozen ( 12 pcs pelbagai warna RM 70.00)

Lagi sarung lengan bercorak....sebagai pilihan...
(RM 6.00 sahaja sepasang tidak termasuk kos pos)
(Harga 1 dozen ( 12 pcs) pelbagai corak RM 70.00)


Inilah barangan keperluan muslimah iaitu sarung lengan dan sarung kaki yang baru sampai..semalam hari isnin... setelah dipesan bagi memenuhi permintaan pelanggan
Kepada yang berminat...sila hubungi saya di talian 019 2284344..



4 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Shami

selamat maju jaya

Wassalam

shami2 berkata...

Salam cik rozali..

Terima kasih atas sokongan yg berterusan...
Saya duk iklan...kat sini pas tu nanti masuk butik kat blog hehehhe

Ayah Zain berkata...

salam shami2,

wow, dah serisu jadi biswomen tu.

nak kena tengok n oegang2 dulu baru order. heheh

shami2 berkata...

Salam Az...

Serisu...ermmm , oegang2 tu aper tak faham..aar